Wine Halal Dari Serbuk Emas

image

Laman web Style Vault Dubai baru baru menerbitkan laporan tentang pelancaran sparkling wine halal di Dubai yang diberi nama Lussory Gold, mengandung 0,0% alkohol dan serpihan atau serbuk emas 24 karat yang boleh dimakan.

Harga emas marhun hari ini , Ar Rahnu Xchange

Karat Mutu Harga
24K 999 253.86
23K 950 241.17
22K 916 232.70
21K 875 222.13
20K 835 211.55
18K 750 190.39

>>Lihat harga semua Ar-Rahnu<<

Koleksi Barang Kemas Terbaru Di Pasaran
Buy at Shopee

Lussory adalah syarikat yang mengeluarkan red wine, white wine, dan brut (sparkling) wine dengan sijil halal — menerusi sistem dealkoholisasi, mereka dapat menghasilkan wine yang bebas alkohol tanpa bahan tambahan atau perasa.

Lussory Gold ini dihasilkan dengan cara yang sama wine atau champagne biasa dihasilkan namun kandungan alkoholnya dibuang sebelum ianya dibotolkan. Bahan mentah iaitu buah anggurnya sendiri berasal dari kebun di La Mancha, Sepanyol.

“Kami menerima permintaan tinggi terhadap champagne halal kelas satu dari pelanggan dan klien kami. Mereka ingin memberikan pengalaman istimewa di acara perkahwinan, sambutan tahunan & majlis syarikat,” jelas Tony Colley, Pengurus Besar Lootah Premium Foods.

Pelaburan Emas Paling Murah, Cuma RM1.00 Untuk Bermula
Buy At Hellogold

Wine tanpa alkohol ini juga boleh digunakan seperti wine dan champagne biasa bermakna Lussory Gold boleh dicampurkan ke dalam masakan atau pun dijadikan campuran minuman halal yang lain.

Lussory Gold dijual di Dubai dengan harga 550 dirham UEA (RM475) sebotol. Berminat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>