aksi panas mustafa ali

Video aksi panas Mustafa Ali – fitnah atau sebaliknya

aksi panas mustafa ali

Terkejut kawe bila terdengar video terbaru dari pemimpin pas dari negeri Terengganu sendiri,  rasanya video ini fitnah ataupun mungkin isteri kedua-tiga atau empat beliau, takpun video ini sendiri dicipta oleh pihak lawan untuk menjatuhkan PAS Terengganu sebab masa ia disebarkan hampir dengan tarikh pilihanraya.

Koleksi Barang Kemas Terbaru Di Pasaran
Buy at Shopee

Dengan mendengar rakaman audio yang jelas dari video panas ini, kawe confident memang boleh dengar slang terengganu digunakan oleh aktor lelaki dan aktres itu pula kawe yakin orang tempatan bukan warganegara luar sebab slang KL yang jelas, xde bunyi slang2 indonesia ataupun siam…

Buat masa ini tiada carian menunjukkan aktor lelaki membantah video tersebut adalah diri beliau dan dalam tempoh masa 24 ni tiada sebarang pengakuan dibuat. Kawe harap benar hampir sama tapi bukan dia, bukan dia seperti kata zizan… ini dialog2 dalam video panas tersebut

Pelaburan Emas Paling Murah, Cuma RM1.00 Untuk Bermula
Buy At Hellogold

Dialog:

Aktor lelaki masuk sambil berbaring2, kemudian loceng berbunyi

Aktor Lelaki: I call, I message u tak jawab pun..
Aktress : I ambil tudung, auntie suruh I pergi ambil tudung pagi, lepastu tu I punya bateri habis
Aktor: lepastu
Aktress: lepastu haha, sorry haha, lepastu I beli charger pulak, I beli charger
Aktor: pastu, pagi luper tengok (slang tranung)
Aktress : pagi tadi I tak dapat SMS u..lepas tu I dah cabut, Auntie astik telefon I, nak tudung ni, nak berapa helai, nak ada batu kat sini, nak ada batu kat situ, I duk cakap dengan dia la bateri habis
Aktor: Ok, i heard u takleh lama, I pun xleh lama ngat (slang tranung), U nak mandi ke u nak mane?
Aktress: Towel je lah..
Aktor: Ingat-ingat I x check tower ade ke tidak

**Action**

Aktor: Ok, ambik u duit sikit ah..
Aktress: Minggu ni i amik komisyen sikit ah..komisyen dah settle cuma nak pindah rumah dengan..carwash tu nanti dululah, pindah rumah tu dia akan pam I thousand four
Aktor: 2 bulan
Aktress: I bayar 2 plus 1 dengan rental, deposit dulu, so dua bulan deposit I ada dengan dia, yelah pasal sewa I dah bayar hari tu, so dia kena bagi I lah 2 bulan
Aktor: ha..aa

**TAMAT**

 

Update:  harakahdaily

Saya tidak mahu jawab, serah kepada peguam – Mustafa

KUALA LUMPUR:Setiausaha Agung PAS, Datuk Mustafa Ali (gambar)berkata, beliau tidak akan menjawab sebarang pertanyaan mengenai video lucah yang diedarkan.

Dalam satu kenyataan ringkasnya kepada Harakahdaily, Mustafa berkata, “Semuanya saya telah serahkan kepada peguam saya melalui Awi & Co untuk uruskan.”

Beliau dipercayai merujuk kepada video lucah yang disebarkan melalui beberapa blog Umno sejak lewat petang semalam.

Ulasan dalam blog itu mengatakan, kononnya ia dibuat oleh rakan PAS dalam Pakatan Rakyat iaitu PKR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>