rantai leher ansuran emas promosi emas raya

Beli Emas Secara Ansuran di Online : Promosi Raya

Beberapa hari lagi, Hari Raya Aidilfitri bakal tiba. Baju raya dah beli, biskut raya dah beli, duit mak ayah dah bagi, cash yang ada cukup-cukup nak tukar duit raya je nak bagi ke anak-anak sedara menakan nanti.

Apa lagi yang belum lengkap hari raya?

Rasa macam sesuatu tak cukup je, yeee, tak indahlah beraya jika tak berkelip-kelip hiasan emas baru kat tangan, mana nak cekau duit beribu-ribu nak beli barang kemas baru. Takkan la pakai tudung Duck Swaroriski bertatah berlian palsu, nak pakai pun emas palsu. Too obvious sangat palsunyaa…tuan-tuan…

Beli emas Ansuran Hari Raya Secara Online

Jangan risau, setiap masalah ada penyelesaiannya, di Shopee, ada menjual emas tulen secara ansuran, ye tuan-tuan, ini emas 916 tulen dan boleh dibayar secara ansuran, langkahnya mudah sahaja

hari raya emas shopee

search menggunakan keyword “emas 916” ke, 22k 916 ke, anda akan boleh melihat item-item barang kemas seperti ini.

kedai emas murah promosi emas

Jika pada paparan item itu mempunyai button “Ansuran” bermaksud item itu boleh dibeli secara ansuran, menarik bukan? Jadi dengan modal tak sampai ribu riban, kita boleh membeli barang kemas mudah untuk dipakai waktu raya nanti, besar ke kecil ke takpe, janji berkilat sedondon dengan tudung Duck Scarf swaroski bertatah zirconia palsu tu..

Berapa Interest Beli Ansuran, Rugi ke?

Apa yang best lagi berkenaan ansuran ini, interest adalah 0% untuk tempoh 6 bulan (6x bayar) atau 12 bulan (12 kali bayar) bergantung kepada pakej yang ditawarkan. Visit Shopee sekarang

emas raya ansuran murah kedai emas promosi

Cara Kira Bayaran Emas Secara Ansuran

Contohnya barang kemas diatas bernilai RM520, pakej 6 bulan bernilai cuma RM86.67 sahaja. Maksudnya sama sahaja anda bayar RM520 sekarang ataupun bayar dengan 6 bulan pun, nilai sama cuma RM520 sahaja.

Membeli Emas Sambil Beraya Sakan Tanpa Rugi

Okay atau tidak tips beli emas secara ansuran ni? biar beli emas jangan beli Huawei P30 ( ops…iphoneX ), kalau di kedai emas biasanya jika beli secara ansuran harga memang cekik darah, interest kadang-kadang mengalahkan Rothschilds kayanya…tetapi di Shopee, nilai tetap sama “0” interest tuan-tuan. Visit sekarang

Top 5 Tips Membeli Emas Ansuran
  1. Untuk melihat item yang boleh dibayar secara ansuran, gunakan pc/desktop atau layari web shopee menggunakan desktop mode (kami cuba menggunakan apps ataupun mobile view) button ansuran tidak kelihatan
  2. Beli di Mall yang terpilih atau seller yang mempunyai rating yang baik, tidak salah mencuba seller yang baru, tetapi sentiasa berhati-hati
  3. Jika anda rasa tidak berbaloi membeli emas secara ansuran, pastikan anda membeli kereta secara cash dahulu, kerana value kereta confirm jatuh, manakala emas sentiasa bernilai malah mungkin naik
  4. Untuk membandingkan kredit/debit card yang memberi lebih pulangan, boleh compare di Ringgitplus, iMoney ataupun di BolehCompare
  5. Share post ini jika anda ingin memberi senyuman berkilat-kilat seperti emas pada mereka yang duit dah tinggal nipis nak balik raya

akhir kata “Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin dari kami di Hargaemas

Harga emas naik paling tinggi sejak 11 minggu

NEW YORK: Gold prices rose to an 11-week high on Thursday after the US Federal Reserve gave no clear signal on the likelihood of a March interest rate increase in its latest statement, prompting another drop in the US dollar.

The US currency slipped to the lowest since mid-November against a basket of currencies, but gold pared gains as the dollar turned positive later in the session.

Spot gold struck its highest level since Nov 17 at US$1,225.30 an ounce, and was up 0.6% at US$1,216.10 by 1922 GMT. US gold futures for April delivery settled up 0.9% at US$1,219.40.

“Gold… successfully traded through its resistance at $1,220,” Heraeus trader Alexander Zumpfe said. “If it closes above there, the short-term uptrend is back and a test of US$1,235 might be on the cards.”

The weakening dollar was the main factor driving gold higher, along with concerns about political risk, said Afshin Nabavi, head of trading at MKS.

““Gold has benefited on the back of yesterday’s FOMC meeting and recent US policy statements,” said RBC Capital Markets in a research note.

““Overall, this provides further support to our view that gold is likely best bought as a risk overlay this year. We are not necessarily a buyer at current levels and prefer buying on likely dips.”

US non-farm payroll data for January will be closely watched on Friday. The report is seen as a key barometer of the health of the US economy and will be examined for signs that growth is strong enough to support further interest rate hikes.

Gold is highly sensitive to rising US rates, which increase the opportunity cost of holding non-yielding bullion while boosting the dollar, in which it is priced.

Investors’ interest in gold rose after the US currency suffered its worst January in 30 years. The world’s largest gold-backed exchange-traded fund, SPDR Gold Shares, reported its biggest one-day inflow in nearly four months on Wednesday, of 10.7 tonnes.

That has helped to support gold despite the absence of many Asian buyers because of the Lunar New Year holiday this week.

“The sharp rebound after a pull down below US$1,200 and the Asian pricing model, despite the Chinese New Year, seem favourable,” said Spencer Campbell, general manager with Kaloti Precious Metals in Singapore. “We see a lot of bullish signals.”

Among other precious metals, silver was down 0.3% at US$17.46 an ounce, while platinum was up 0.10% at US$997. Palladium was at US$756.98. – Reuters

Kedai emas ampang, kedai emas cheras, kedai emas bangi, kedai emas gombak, kedai emas klang, kedai emas kajang, kedai emas kuala lumpur

Harga emas hari ini 28-9-2016

Harga emas hari ini 28-9-16 jam 10 pagi, indeks emas hari ini 6690 , harga emas menjunam hari ini
ALERT: Harga emas menjunam jatuh semalam selepas presidential debate diantara Trump vs Hillary semalam yang menyaksikan berlaku kenaikan harga dollar dipasaran menyebabkan harga emas dunia jatuh. Langkah Trump menyerang Federal Reserve dalam debate itu membayangkan Fed akan menaikkan interest rate mereka jika Trump memenangi pilihanraya US, ia akan menyebabkan kejatuhan wall street dan bubble buzz bakal berlaku pada november. Dengan pegangan Fed sekitar 20 trillion dollar, seluruh dunia akan ditarik bersama dalam krisis ekonomi november ini..dan emas akan melantun naik..
Ingin jana income dari emas secara online? daftar dinarpal secara percuma di http://bit.ly/daftar-dinarpal dan nikmati komisyen bagi setiap jualan emas sekecil 0.1gm cuma RM30
#hargaemas #hargaemas916 #jualemas #beliemas #permaisuri #dwitasik #cheras #ampang #buygold #sellgold #kualalumpur #goldprice #arrahnu #shahalam #klang #bangi #kajang #damansara

—————————————————————-

Hargaemas : Gold Trading & Arrahnu Services

Dapatkan update harga emas harian di www.telegram.me/hrgms

Kami membeli emas. menjual emas, pajakan arrahnu, membeli 

surat pajak dan emas lama layari www.goldprice.my untuk harga semasa +60122301015

Harga emas hari ini 27-9-16

Harga emas hari ini 27-9-16 jam 10 pagi, indeks emas hari ini 6740 sekali lagi harga emas memecah rekod tertinggi tahun ini, hampir setiap hari harga emas naik minggu ini.

ALERT: Harga emas sekali lagi mencapai harga tertinggi tahun ini, harga semasa emas 999.9 raw hari ini 178.30/gm, sedikit sahaja lagi untuk menghampiri harga tertinggi yang pernah dicapai emas pada tahun 2011 dulu (Indeks 6900, 999.9 RM182.53/gm) beza harga hampir RM4/gm skrg..

Ingin jana income dari emas secara online? daftar dinarpal secara percuma di http://bit.ly/daftar-dinarpal dan nikmati komisyen bagi setiap jualan emas sekecil 0.1gm cuma RM30

#hargaemas #hargaemas916 #jualemas #beliemas #permaisuri #dwitasik #cheras #ampang #buygold #sellgold #kualalumpur #goldprice #arrahnu #shahalam #klang #bangi #kajang #damansara

—————————————————————-

Hargaemas : Gold Trading & Arrahnu Services

Dapatkan update harga emas harian di www.telegram.me/hrgms

Kami membeli emas. menjual emas, pajakan arrahnu, membeli 

surat pajak dan emas lama layari www.goldprice.my untuk harga semasa +60122301015

Harga emas 2-9-16 hari ini

Harga emas hari ini 2-9-16 jam 1petang, indeks emas hari ini 6545, baru mula naik kembali selepas jatuh awal minggu

Ingin jana income dari emas secara online? daftar dinarpal secara percuma di http://bit.ly/daftar-dinarpal dan nikmati komisyen bagi setiap jualan emas sekecil 0.1gm cuma RM30

#hargaemas #hargaemas916 #jualemas #beliemas #permaisuri #dwitasik #cheras #ampang #buygold #sellgold #kualalumpur #goldprice #arrahnu #shahalam #klang #bangi #kajang #damansara

—————————————————————-

Hargaemas : Gold Trading & Arrahnu Services

Dapatkan update harga emas harian di www.telegram.me/hrgms

Kami membeli emas. menjual emas, pajakan arrahnu, membeli surat pajak dan emas lama layari www.goldprice.my untuk harga semasa +60122301015

Harga emas 16-8-18 hari ini

Harga emas hari ini 16-8-16 jam 11 pagi, indeks emas hari ini 6550, harga emas masih kekal rendah dibawah indeks 6600 sepanjang minggu ini
Ingin jana income dari emas secara online? daftar dinarpal secara percuma di http://bit.ly/daftar-dinarpal dan nikmati komisyen bagi setiap jualan emas sekecil 0.1gm cuma RM30
#hargaemas #hargaemas916 #jualemas #beliemas #permaisuri #dwitasik #cheras #ampang #buygold #sellgold #kualalumpur #goldprice #arrahnu #shahalam #klang #bangi #kajang #damansara

—————————————————————-

Hargaemas : Gold Trading & Arrahnu Services
Dapatkan update harga emas harian di www.telegram.me/hrgms
Kami membeli emas. menjual emas, pajakan arrahnu, membeli surat pajak dan emas lama layari www.goldprice.my untuk harga semasa +60122301015
Ingin membeli emas preloved, new, atau untuk pelaburan layari www.arrahnu.org

Harga emas 15-8-16 jam 11 pagi

Harga emas hari ini 15-8-16 jam 11 pagi, indeks emas hari ini 6560, harga emas masih kekal rendah dibawah indeks 6600 sepanjang minggu ini
Dinarpal adalah sistem arrahnu online dengan kos upah yang murah, Daftar sebagai affiliate dinarpal dan nikmati bonus 10% setiap transaksi , daftar di http://bit.ly/daftar-dinarpal
#hargaemas #hargaemas916 #jualemas #beliemas #permaisuri #dwitasik #cheras #ampang #buygold #sellgold #kualalumpur #goldprice #arrahnu #shahalam #klang #bangi #kajang #damansara

—————————————————————-

Hargaemas : Gold Trading & Arrahnu Services
Dapatkan update harga emas harian di www.telegram.me/hrgms
Kami membeli emas. menjual emas, pajakan arrahnu, membeli surat pajak dan emas lama layari www.goldprice.my untuk harga semasa +60122301015
Ingin membeli emas preloved, new, atau untuk pelaburan layari www.arrahnu.org

Update harga emas harian di Telegram

012-2864232 (2)

Salam & selamat sejahtera, bermula tahun 2016 ini kami akan menggunakan servis Apps Telegram untuk menghantar update harga emas harian kepada pelanggan dan tidak lagi melalui whatsapp

Kami menyarankan semua pengguna telefon android, ios, windows untuk install apps Telegram di playstore OS masing2 dan ikuti kami di channel @hrgms atau klik disini www.telegram.me/hrgms

Apps telegram adalah lebih baik dari whatsapp kerana tidak membebankan usage data / usage space yang besar kerana image tidak akan terus didownload ke phone, dan user boleh lihat history harga sejak channel @hrgms dibuka.

Jangan lupa, join channel @hrgms di Telegram untuk update harian harga emas terus ke telefon tuan puan. Klik disini untuk join www.telegram.me/hrgms

Harga emas semasa 12-8-2015 Update Tengahari

hargaemas-12-8-15-2Harga emas Belian 12.08.15 Jam 3 petang
ULASAN: Harga emas naik mengejut hari ini selepas pelabur china melepaskan pegangan saham dan meningkatkan simpanan emas mereka akibat kejatuhan pasaran saham di China, tukaran ringgit kini menghampiri RM4.10/1USD menyebabkan harga emas di Malaysia semakin mahal. Harga emas pasaran semasa baru melepasi USD1120/onz dan RM5500/tael

Harga jualan emas scrap 916 : RM132.38/g
Harga emas baru 916 : 136.42/g belum termasuk upah
Harga emas bar 999.9 : RM145.91/g belum termasuk premium

kami membeli emas terpakai, rosak, patah. sedia membeli segala jenis emas 999.9, 999, 916, 875, 835, paun, 750, emas lama, emas patah, bengkok, tebus surat pajak dan lain-lain lagi
.
whatsapp/sms/call : 012-2864232 hargaemas
atau hubungi Ofis Hargaemas : 03-92264232
Layari laman web kami untuk mengetahui lebih lanjut tentang perkongsian berita-berita emas terkini.
www.hargaemas.com.my/terkini/
www.hargaemas.com.my
www.hargaemas.my
*harga emas belian yang dipaparkan adalah harga kami membeli emas tuan/puan dengan tunai segera

Harga emas semasa 11-8-2015

hargaemas 11-8-2015

Harga emas Belian 11.08.15 Jam 10 pagi
ULASAN: Kejatuhan harga ringgit semalam sehingga 3.95-3.96 menyebabkan harga emas meningkat tinggi mencecah indeks 5305, bagaimanapun harga emas turun apabila pasaran tempatan dibuka pagi ini kepada 5280 (masih lagi tinggi), harga emas telah naik hampir +RM7.14/g selepas raya walaupun harga emas di pasaran antarabangsa sedang jatuh terburuk sejak 15 tahun,. Ketika ini value ringgit sangat lemah dan terus jatuh, manakala value emas semakin mahal ini membuktikan emas adalah komoditi yang mampu menampung kejatuhan matawang dan menjaga nilai harta anda dari terus merosot.

Harga jualan emas scrap 916 : RM128.31/g
Harga emas baru 916 : 131.64/g belum termasuk upah
Harga emas bar 999.9 : RM140.80/g belum termasuk premium
kami membeli emas terpakai, rosak, patah. sedia membeli segala jenis emas 999.9, 999, 916, 875, 835, paun, 750, emas lama, emas patah, bengkok, tebus surat pajak dan lain-lain lagi
.
whatsapp/sms/call : 012-2864232 hargaemas
atau hubungi Ofis Hargaemas : 03-92264232
Layari laman web kami untuk mengetahui lebih lanjut tentang perkongsian berita-berita emas terkini.
www.hargaemas.com.my/terkini/
www.hargaemas.com.my
www.hargaemas.my
*harga emas belian yang dipaparkan adalah harga kami membeli emas tuan/puan dengan tunai segera