seminar perniagaan emas kursus emas

Apakah pengisian didalam Seminar emas?

seminar perniagaan emas kursus emas

Ketika ini ada banyak seminar emas dimana2, menarik bukan, banyak peluang untuk belajar selok belok emas dan bagaimana untuk meniaga dan melabur emas. Lagi ramai yang tahu berkenaan emas lagi berkembang perniagaan emas itu sendiri.

KIRA VALUE EMAS KALKULATOR EMAS, AR-RAHNU, PAJAK GADAI
Calculate

Pakar dalam emas juga tumbuh macam cendawan, lebih-lebih lagi pakar pelaburan, semua org mesti berminat untuk belajar dengan pakar, apa yang penting pakar mesti seorang yang berpakaian kot dan memandu kereta mewah melambangkan kekayaan dan prestij penceramah. Tetapi adakah benar2 pakar? ataupun adakah secara kebetulan?

Kebiasaan seminar-seminar emas yang kami hadiri akan dimulakan dengan ummu kitab alfatihah, bermaksud majoriti yang hadir adalah orang islam, kemudiannya sedikit aluan dari mc dan perkenalan pakar pakar penceramah kepada hadirin.

SIMPLE GOLD TESTING KIT USING ACID TEST TO CHECK GOLD PURITY
Learn More

Tempoh masa pertama akan menceritakan tentang sejarah emas contohnya siapakah pembeli emas pertama dunia, dari manakah asal usul emas, emas apakah paling rare dan pelbagai lagi persoalan kreatif yang hanya pakar sahaja yang tahu.

kemudian akan masuk ke bahagian kedua berkenaan mengenali mutu mutu emas seperti kualiti, jenis berat, bentuk emas dan mungkin cara menguji ketulenan emas.

Pada bahagian ketiga agak berat sedikit kerana hadirin akan diajar cara mengira harga emas, termasuk pengiraan menggunakan indeks emas tempatan dan antarabangsa yang selama ini menjadi rahsia peniaga emas. Tetapi pastinya tidak semua rahsia akan dikongsi kerana kesuntukan waktu dan sebagainya, jika bercerita jika bercerita tentang emas, rasanya satu hari tidak cukup untuk anda faham, kerana kami dapat rasakan banyak persoalan tentang emas tidak sempat ditanya atau dijawab oleh pakar.  But we so bless melihat pakar repeat semua tulisan tulisan blog di internet walaupun kadang2 bunyinya agak berbeza dari wikipedia, pastilah pakar lebih tahu kenapa fakta dan ceramah lain. Kami akan hadir lagi sehingga cukup 50 seminar untuk lebih faham…. org melayu biasanya 1 kali sudah faham, tetapi sayangnya kami tidak sebijak itu.

Next part adalah makan, opkos, ini yang paling kami suka sebenarnya…

Ok, hari sudah beransur petang, dan kemungkinan ketika ini perut kenyang dan mata mengantuk, nothing better to cure this, unless we heard about ‘money’, hadirin akan diterangkan berkenaan peluang2 perniagaan /pelaburan bersama syarikat emas pakar, kami rasa sangat tertarik dengan keuntungan besar menjadi agen, itu yang penting, kami dibrainwash like all is true n no less than true with money.

Akhirnya selepas bersalaman dengan pakar-pakar emas, hadirin sudah selesai dan tamat kursus kemudian kami diberikan sijil dan mungkin saguhati kehadiran.

Kami bangga dapat berjumpa dan bertegur sapa dengan pakar, ikon emas malaysia, kepetahan bercakap, berpakaian smart dan berkereta mewah sumber kekuatan pakar

Best question if ada peluang lagi kami nak hadiri kursus kami akan tanya bila harga emas akan naik, bagaimana nak tunggu harga emas betul2 turun, sejak dulu mcm mna pattern emas.

peristiwa apa yang membuat harga emas melambung, pelan apa yang diumum u.s baru2 ini menyebabkan harga emas jatuh, bagaimana kesan kelembapan bond italy, greece dan german effect harga emas, kenapa tsunami di jepun mengubah harga emas dan tidak di sri lanka, bagaimana pelabur meningkatkan harga, bagaimana spread harga tinggi menguntungkan pelabur, bagaimanakah pakar membuat keuntungan melalui pelaburan, indikator apa yang dirujuk… banyaknya soalan kami, kami akan kumpul pelbagai soalan untuk ditanya dalam sesi berikutnya, jika anda ada persoalan, sila tulis dibawah, nanti kami akan tanya pakar pelaburan emas mewakili suara anda.

 

BELAJAR CARA KIRA HARGA EMAS DAN ASAS NIAGA EMAS DARI KILANG
View Intro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>