Popcorn paling mahal DUNIA diliputi DALAM EMAS.

popcorn

 

Koleksi Barang Kemas Terbaru Di Pasaran
Buy at Shopee

Apabila anda terfikirkan Popcorn,mestilah anda berfikir tentang pawagam dan filem yang ditonton dan juga snek ringan yang akan anda beli sebelum menonton wayang.Saya tidak tahu berapa yang anda bayar untuk popcorn di negara anda, tetapi disini hanyalah beberapa dolar.

Berco telah melakukan sesuatu yang luar biasa terhadap bisnes Popcorn, ia dipanggil Billion Dolar Popcorn.Popcorn yang sangat istimewa ini berharga $100 dolar sebungkus, ia merupakan Popcorn yang paling mahal di dunia.

Mengapa begitu mahal? Popcorn Bilion Dolar menggunakan gula organik, mentega dari Vermont penjualan susu, Nielsen Massey Bourbon Vanila, dan garam di dunia yang paling mahalyang datang dari Pulau Denmark Laeso bahawa mengikut mitologi ,Norse adalah tempat pemujaan tuhan zaman dulu.Selesai dibakar,Popcorn caramel ini kemudian ditabur dengan emas 23 karat yang boleh dimakan.

Pelaburan Emas Paling Murah, Cuma RM1.00 Untuk Bermula
Buy At Hellogold

Sudah pastinya Popcorn yang sangat mahal ini kelihatan sangat cantik dan sedap untuk dimakan.Jadi jika anda mahu merasa kesedapan dan kemewahan hidangan ini silalah membuat pesanan di laman web Berco.Dan saya berharap ia tidak menghampakan anda dan berharap bungkusannya bernilai.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>