Pengantin Emas di India

pengantin-serba-emasdari-india

Seorang pembuat manisan benar-benar memastikan anak perempuannya menjadi wanita emas pada hari perkahwinannya apabila dia dilitupi dengan barang kemas bernilai lebih £400,000 (RM 2.1 juta).

KIRA VALUE EMAS KALKULATOR EMAS, AR-RAHNU, PAJAK GADAI
Calculate

Perkahwinan yang berlangsung Tirupati, Andhra Pradesh itu turut menyaksikan si bapa bergaya dengan barang kemasnya, hampir mengalahkan pengantin.

Tindakan mereka menyebabkan polis mengerahkan beberapa anggota mereka bagi memastikan lelaki berkenaan dan anaknya tidak diserang dan dirompak ketika berulang-alik ke tempat majlis itu diadakan melalui kawasan kejiranan miskin.

SIMPLE GOLD TESTING KIT USING ACID TEST TO CHECK GOLD PURITY
Learn More

“Memakai barang kemas sebanyak itu bukanlah satu jenayah, tetapi jenayah boleh terjadi sebaik sahaja orang mendengar mengenainya. Kami hanya mahu memastikan tidak berlaku sebarang masalah,” kata jurucakap polis Tirupati, Sandeep Kumar.

Bapa pengantin perempuan dilaporkan menjadi kaya hasil menjual manisan di seluruh Andhra Pradesh, negeri di selatan India. Perbuatan mereka dikutuk secara meluas menerusi media sosial sebaik saja imej si bapa dan anaknya dimuat naik ke Internet dengan ramai yang menyifatkannya sebagai bodoh. -Agensi

BELAJAR CARA KIRA HARGA EMAS DAN ASAS NIAGA EMAS DARI KILANG
View Intro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>