Kejatuhan harga emas mendadak pada 15 April yang lalu telah menyebabkan ramai orang berpusu-pusu membeli emas. Tak kurang juga yang memborong emas sebanyak yang boleh. Siapa yang tak nak rebut peluang yang ada depan mata untuk mendapatkan emas dengan harga yang rendah, kan?. Kerana, semua orang pun tahu, emas mahal harganya.

Promosi terbaru barang kemas di pasaran dapatkan disini
View Promosi

Lihat saja graf emas diatas, dalam tempoh setahun ni. Kita boleh nampak, emas menunjukkan trend menurun!. Ya, harga emas sedang rendah sekarang ni. Sudah semestinya peminat-peminat emas merebut peluang yang ada untuk menambah koleksi emas masing-masing.

Kelebihan emas kerana ianya kalis inflasi berbanding wang kertas yang semakin lama semakin rendah nilainya. Manakala emas pula semakin meningkat harganya. Harga emas memang ada turun naiknya. Tetapi untuk jangka masa panjang, emas menunjukkan trend menaik.

Cuma sekarang ini, pada tahun 2013 ini, harga emas dalam trend menurun. Tapi, tidak mustahil harga emas boleh naik semula. Ramai orang suka menyimpan wang di dalam bank. Sedangkan wang hari demi hari semakin menyusut nilainya.

Pelaburan Emas Paling Murah, Cuma RM1.00 Untuk Bermula
Buy At Hellogold

Sekarang ni, dah ramai yang mula sedar tentang kepentingan menyimpan emas dan emas fizikal menjadi pilihan! macamcool.my..