Orang Sibuk Menjual, Orang Bijak Sibuk Membeli.

Selepas peristiwa 11 September berlaku kegawatan ekonomi. Ramai yang hilang pekerjaan. Sewa rumah menjadi rendah. Berikutan itu harga rumah menjadi rendah. Ramai yang menjual rumah mereka dengan harga yang rendah. Pada ketika itu sesiapa yang mempunyai cash money mereka membeli rumah yang murah-murah itu. Apabila ekonomi pulih kembali, harga rumah kembali pulih kepada harga asal yang tinggi.

ACCESSORIES EMAS 916 UNTUK SAMBUNG BARANG KEMAS PUTUS ROSAK DIY
View Catalog

Pada masa itu yang membeli ketika rendah, sekarang menjadi jutawan. Keadaan yang sama berlaku hari ini kepada emas. Apabila harga emas menjadi rendah orang ramai menjadi panik. Mereka melepaskan pegangan mereka terhadap emas. Orang yang bijak dan mempunyai cash money akan mengambil kesempatan membeli emas-emas yang dijual murah. Berdasarkan itu, inilah masa yang tepat untuk pelaburan emas. Orang awam sibuk menjual, orang yang bijak sibuk membeli.

Tersangatlah ruginya jika anda tidak memulakan pelaburan/simpanan emas dan perak ketika ini. Harga “tidak normal’ seperti ini sangat jarang berlaku dan mungkin kali terakhir rendah sebegini. Amerika sekarang sudah kehabisan emas dan perak, mereka sudah menjadi pengimport. Mereka cuba memborong sebanyak-banyaknya emas dan perak pelabur yang takutkan harga jatuh ini. Selepas itu harga melonjak semula ke paras sebenar, Gold sepatutnya pada paras $2000-$2500/oz dan perak $50-$200/oz. Bertindak sebelum terlambat.

SIMPLE GOLD TESTING KIT USING ACID TEST TO CHECK GOLD PURITY
Learn More

BELAJAR CARA KIRA HARGA EMAS DAN ASAS NIAGA EMAS DARI KILANG
View Intro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>