Media Prima Lancar Impian Emas Negara di Sukan Olimpik

 

Koleksi Barang Kemas Terbaru Di Pasaran
Buy at Shopee

MEDIA PRIMA BERHAD MENYEMARAKKAN SEMANGAT OLIMPIK
Bersama, kita gapai “Impian Emas Negara”

Media Prima Berhad (MPB) hari ini melancarkan sebuah inisiatif baru yang dinamakan “Impian Emas Negara” sempena temasya sukan utama dunia yang bakal berlangsung lebih kurang 80 hari lagi.

 

Pelaburan Emas Paling Murah, Cuma RM1.00 Untuk Bermula
Buy At Hellogold

Inisiatif ini bakal membawa harapan tertinggi negara dalam menggapai pingat emas pertama Malaysia di samping memberi inspirasi kepada rakyat Malaysia untuk meneruskan sokongan mereka kepada kontinjen Malaysia di sukan Olimpik London 2012 yang bakal berlangsung pada 27 Julai sehingga 12 Ogos nanti.

 

Perhatian diberikan kepada beberapa atlet harapan untuk membawa impian emas negara antaranya pemain no.1 dunia, Datuk Lee Chong Wei untuk sukan Badminton, Pandalela Rinong untuk Acara Terjun, dan Azizulhasni Awang untuk acara Basikal.

 

Tun Ahmad Sarji Abdul Hamid, Chef de Mission kontinjen Malaysia yang pernah ditemubual sebelum ini juga tidak menafikan bahawa acara lain juga mungkin mampu memberi kejutan untuk membawa pulang pingat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>