Kursus Industri Emas & SOP Kedai Emas

Pada ahad lalu (dah lebih seminggu baru nak tulis) kami dan beberapa rakan partner syarikat hargaemas telah mengikuti kursus Industri & SOP kedai emas yang dianjurkan oleh GSR bertempat di De Palma Hotel, Shah Alam SS21.
image

Terima kasih kepada saudagar emas online www.shahdinar.com diatas jemputan secara viral, lagipun niat nak bertemu dengan teman-teman perniagaan emas untuk berkongsi maklumat (terkini) dan meluaskan network perniagaan, alhamdulilah, rasanya semua yang hadir berpuas hati dengan maklumat yang disampaikan (tp tak taulah jika ada yang minta refund).

ACCESSORIES EMAS 916 UNTUK SAMBUNG BARANG KEMAS PUTUS ROSAK DIY
View Catalog

Secara asasnya kursus ini khusus untuk mereka yang ingin membuka kedai emas, atau yang mahu berniaga emas dengan serius, atau peniaga yang perlukan idea2 fresh dalam perniagaan emas.

Dalam kebanjiran program2 emas sekarang kelihatan banyak syarikat-syarikat lama seperti tenggelam, syarikat yang dulu gah kini seperti hening, player-player baru yang muncul terus naik keatas.

SIMPLE GOLD TESTING KIT USING ACID TEST TO CHECK GOLD PURITY
Learn More

seolah cara perniagaan emas lama sudah tidak sesuai dalam keadaan sekarang, rahsia emas yang dulu disorok kini mudah dicari di laman2 web, menyorok dibelakang bukan lagi pilihan, rasanya player2 lama kena keluar dari kepompong network rahsia mereka dan adaptasi dengan persekitaran emas sekarang

Peniaga emas lama biasanya takut pada risiko, mereka akan cuba mengelak dari sebarang risiko rugi, dan lebih berminat dengan jual beli yang dijamin untung semata2, pada masa yang sama…

Peniaga emas baru pula berani mengambil risiko dan ada masanya risiko yang diambil seperti tidak munasabah dengan keuntungan yang diperolehi. Bagaimanapun cara mereka lebih berjaya dari peniaga emas lama yang sedang tenggelam sedikit demi sedikit..

Apapun at the end of the day, pelabur, peniaga, ataupun peminat emas itu sendiri kena bezakan yang mana program kaca atau yang mana permata, seperti kata pujangga, hanya.manikam mengenal permata, ada yang terang dan ada yang.malap sinarnya..

Jadi kepada.mereka.yang baru tercebur, tersontot, tersepak dalam dunia perniagaan dan pelaburan emas, jangan berputus asa, rugi dalam emas.sekejap sahaja.boleh cover sbnrnya, hadirlah kekelas2 .seminar2 kursus2 emas alang3 anda dah melangkah kesini..

Daftar Seminar disini

[contact-form to=’[email protected]’ subject='[name mendaftar kursus SOP kedai emas’][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’No Tel’ type=’text’/][contact-field label=’No IC’ type=’text’/][/contact-form]

KURSUS INDUSTRI EMAS PERAK & SOP KEDAI EMAS MALAYSIA 2014 SIRI 2 (1 DAY)
Tarikh : 6/12/2014 ( Sabtu)
Lokasi : Grand Ballroom – De Palma Shah Alam
Masa : 7.00 Pagi – 7.00 Malam
Masa Pendaftaran : 7.00 Am -7.30 Am
Masa Mula Program : 8.00 Pagi
Yuran: RM350 seorang / RM550 berpasangan
Sila buat pembayaran ke CIMB Hargaemas Trading 14470000619107

Tempat adalah TERHAD, hanya 300 seats sahaja, lebih separuh sudah sold

p.s: jika nak tahu kursus mana.yang patut pergi jika serius untuk.berniaga, kami boleh rekomenkan, pm kami di fb.me/hargaemas

p.s: jika nak mulakan perniagaan.emas, just bagi kami pamp.dan.kami.bagi barang kemas utk mulakan trading

Apapun
Semoga permata terus bersinar di bulan disember dan januari ini

Shahrul emas www.hrg.ms
sms/whatsapp: 0122301015

BELAJAR CARA KIRA HARGA EMAS DAN ASAS NIAGA EMAS DARI KILANG
View Intro