Kelebihan Bisnes Jual Beli Emas

Ada ramai juga tanya saya nak buat bisnes emas, tapi saya cuma boleh syorkan bisnes emas ni bagi siapa yang ada MODAL besar. Pada asalnya, saya bukan nak berniaga emas. Saya jadi pembeli biasa sebab saya beli emas, bukan beli emas sebab nak jadi dealer. Daripada duit tu saya simpan di emas yang untungnya 15% – 25% setahun

ACCESSORIES EMAS 916 UNTUK SAMBUNG BARANG KEMAS PUTUS ROSAK DIY
View Catalog

Tapi bila saya ada ILMU pasal pelaburan emas, dan berkongsi dengan ramai kawan-kawan semata-mata untuk sebarkan ilmu secara personal, di blog dan di facebook, alhamdulillah, ramai orang datang nak baca cerita tentang emas. Jadi, saya nak tak nak, saya akan membantu / tolong orang lain melabur dalam emas / berniaga emas. Dan sekarang, untung jual beli emas jauh melebihi untung simpan emas. Kalau untung simpan emas 25% setahun, untung jual beli emas sekitar 20% sebulan! Alhamdulillah… 45% setahun

Apa yang saya nampak, ada beberapa kelebihan bisnes emas ni iaitu;

SIMPLE GOLD TESTING KIT USING ACID TEST TO CHECK GOLD PURITY
Learn More

  •     Emas senang dijual
  •     Tak perlu cari customer
  •     Jual untung, tak jual pun untung
  •     Jana pendapatan atas harta sedia ada
  •     Senang di Ar-Rahnu kan
  •     Harga emas turun, untung berganda!
  •     Jual emas sendiri tanpa spread

 

: emasfaiz.blogspot.com

BELAJAR CARA KIRA HARGA EMAS DAN ASAS NIAGA EMAS DARI KILANG
View Intro

0 thoughts on “Kelebihan Bisnes Jual Beli Emas

  • السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُاللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Saya seorang student ipts di kedah…bukan orang senang dan bukan orang susah…ibubapa dah berumur…ingat nak cuba dalam bisnes emas sebab dengarnya menguntungkan di samping meringankan beban untuk belanja di ipts…mohon tuan boleh memberi tunjuk ajar..terima kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>