Jongkong emas anti-penuaan

KECANTIKAN merupakan perkara yang subjektif malah ia menjadi impian setiap insan yang bergelar wanita.

Bagi mereka yang dilahirkan jelita, ia merupakan satu bonus tetapi bagi yang kurang sempurna, pelbagai produk kecantikan dan solekan menjadi pilihan untuk tampil seperti yang diimpikan.

ACCESSORIES EMAS 916 UNTUK SAMBUNG BARANG KEMAS PUTUS ROSAK DIY
View Catalog

Maka tidak hairan hari ini sekiranya di pasaran terdapat pelbagai jenis dan jenama produk kecantikan dalam usaha merealisasikan impian setiap wanita untuk kelihatan cantik.

Salah satu produk yang semakin mendapat tempat di hati masyarakat hari ini ialah sabun ‘jongkong emas’ keluaran Zmasha Marketing Resources.

SIMPLE GOLD TESTING KIT USING ACID TEST TO CHECK GOLD PURITY
Learn More

Berfungsi sebagai antipenuaan, mencerah, melembap dan merawat, sabun ini sememangnya dicipta khas untuk menjaga kebersihan wajah yang sebenar.

Dijadikan sebagai pencucian asas sehari dua kali dan dijadikan masker seminggu sekali selama lima minit, ia membuatkan wajah kelihatan bersih berseri dan cerah sekata.

Menurut Pengarah Urusan ZZ Beauty Slim Healthy, Aziela Che Nor, sabun tersebut dirumus khas dan diperkaya dengan ekstrak semula jadi berupaya membersih kulit dengan lembut sambil mengekalkan lembapan asli tanpa menjejaskan struktur kulit.

“Sabun ini mengandungi 24K emas tulen, 99.9 peratus serpihan hablur emas tulen yang padat dan bentuknya yang unik seperti ‘jongkong emas’ membuatkan ia istimewa untuk merawat dan kebersihan wajah yang sebenar.

“Dengan formula pelbagai fungsi, ia turut melindungi sistem pemuliharaan kulit serta mengurangkan kedutan, meningkatkan kelembapan dan merangsang pemulihan kulit.

“Insya-Allah, kulit akan sihat berseri apabila ia berada pada tahap kesihatan yang terbaik,” ujarnya ketika ditemui baru-baru ini pada majlis memperkenalkan duta produk Zmasha di Kuala Lumpur.

Pada majlis tersebut, artis tanah air Emma Akma dan Jaafar Onn telah dilantik sebagai duta sabun ‘jongkong emas’ Zmasha.

Pemilihan mereka adalah berdasarkan masalah kulit yang dihadapi selain faktor usia.

Mengulas lanjut mengenai sabun ‘jongkong emas’ keluarannya syarikatnya, Aziela memberitahu bahawa hablur emas yang digunakan di dalam sabun tersebut diimport dari Perancis.

Selain hablur emas, sabun ‘jongkong emas’ turut mengandungi bahan-bahan seperti lemon dan soya.

“Teknologi ekstrak emas 24K membantu mengurangkan kedutan dan meningkatkan kolegen untuk keanjalan kulit.

“Emas mempunyai antioksidan yang tinggi dan mampu menggalakkan penyerapan molekul oksigen ke dalam kulit dan membolehkan fungsi selular berada pada tahap paling tinggi.

“Selain itu, bahan seperti lemon adalah untuk mencerahkan kulit, menutup pori-pori dan juga vitamin C yang diperlukan oleh kulit.

“Sama juga seperti lemon, kacang soya turut berfungsi untuk garis-garis halus, kedut dan melembutkan kulit,” katanya lagi.

Walaupun hanya berada di pasaran sekitar Februari lalu, sambutan yang diterima amat menggalakkan dan hingga hari ini stokis keseluruhan adalah seramai 150 orang yang meliputi seluruh negara.

BELAJAR CARA KIRA HARGA EMAS DAN ASAS NIAGA EMAS DARI KILANG
View Intro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>