Ingin mengetahui harga emas semasa?

Salah satu perkara yang mendapat perhatian ramai akhir-akhir ini adalah pelaburan emas. Dan semestinya ramai yang ingin mengikuti kemaskini harga emas semasa dengan pantas dimana sahaja anda berada dengan mudah, dan kini anda boleh melakukannya melalui sebuah aplikasi khas untuk Android, dinamakan sebagai Gold Price Malaysia.

KIRA VALUE EMAS KALKULATOR EMAS, AR-RAHNU, PAJAK GADAI
Calculate

Melalui aplikasi khas untuk Android itu, ia membolehkan para penguna untuk mengikuti kemaskini harga emas semasa di Malaysia. Ia membolehkan para pengguna untuk menyemak harga emas pada beberapa syarikat utama, membolehkan anda mengikuti kemaskini pada Maybank Gold Investment Account, Public Bank Gold Investment Account, dan juga Kuwait Finance Houce Gold Account-i.

Bagi mereka yang berminat, anda bolehmemuat-turun aplikasi Gold Price Malaysia ini secara percuma terus daripada laman Android Market hari ini, dan mengikuti kemaskini semasa harga emas tempatan dengan mudah melaluinya.

SIMPLE GOLD TESTING KIT USING ACID TEST TO CHECK GOLD PURITY
Learn More

BELAJAR CARA KIRA HARGA EMAS DAN ASAS NIAGA EMAS DARI KILANG
View Intro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>