rantai leher ansuran emas promosi emas raya

Beli Emas Secara Ansuran di Online : Promosi Raya

Beberapa hari lagi, Hari Raya Aidilfitri bakal tiba. Baju raya dah beli, biskut raya dah beli, duit mak ayah dah bagi, cash yang ada cukup-cukup nak tukar duit raya je nak bagi ke anak-anak sedara menakan nanti.

Apa lagi yang belum lengkap hari raya?

Rasa macam sesuatu tak cukup je, yeee, tak indahlah beraya jika tak berkelip-kelip hiasan emas baru kat tangan, mana nak cekau duit beribu-ribu nak beli barang kemas baru. Takkan la pakai tudung Duck Swaroriski bertatah berlian palsu, nak pakai pun emas palsu. Too obvious sangat palsunyaa…tuan-tuan…

Koleksi Barang Kemas Terbaru Di Pasaran
Buy at Shopee

Beli emas Ansuran Hari Raya Secara Online

Jangan risau, setiap masalah ada penyelesaiannya, di Shopee, ada menjual emas tulen secara ansuran, ye tuan-tuan, ini emas 916 tulen dan boleh dibayar secara ansuran, langkahnya mudah sahaja

hari raya emas shopee

search menggunakan keyword “emas 916” ke, 22k 916 ke, anda akan boleh melihat item-item barang kemas seperti ini.

Pelaburan Emas Paling Murah, Cuma RM1.00 Untuk Bermula
Buy At Hellogold

kedai emas murah promosi emas

Jika pada paparan item itu mempunyai button “Ansuran” bermaksud item itu boleh dibeli secara ansuran, menarik bukan? Jadi dengan modal tak sampai ribu riban, kita boleh membeli barang kemas mudah untuk dipakai waktu raya nanti, besar ke kecil ke takpe, janji berkilat sedondon dengan tudung Duck Scarf swaroski bertatah zirconia palsu tu..

Berapa Interest Beli Ansuran, Rugi ke?

Apa yang best lagi berkenaan ansuran ini, interest adalah 0% untuk tempoh 6 bulan (6x bayar) atau 12 bulan (12 kali bayar) bergantung kepada pakej yang ditawarkan. Visit Shopee sekarang

emas raya ansuran murah kedai emas promosi

Cara Kira Bayaran Emas Secara Ansuran

Contohnya barang kemas diatas bernilai RM520, pakej 6 bulan bernilai cuma RM86.67 sahaja. Maksudnya sama sahaja anda bayar RM520 sekarang ataupun bayar dengan 6 bulan pun, nilai sama cuma RM520 sahaja.

Membeli Emas Sambil Beraya Sakan Tanpa Rugi

Okay atau tidak tips beli emas secara ansuran ni? biar beli emas jangan beli Huawei P30 ( ops…iphoneX ), kalau di kedai emas biasanya jika beli secara ansuran harga memang cekik darah, interest kadang-kadang mengalahkan Rothschilds kayanya…tetapi di Shopee, nilai tetap sama “0” interest tuan-tuan. Visit sekarang

Top 5 Tips Membeli Emas Ansuran
  1. Untuk melihat item yang boleh dibayar secara ansuran, gunakan pc/desktop atau layari web shopee menggunakan desktop mode (kami cuba menggunakan apps ataupun mobile view) button ansuran tidak kelihatan
  2. Beli di Mall yang terpilih atau seller yang mempunyai rating yang baik, tidak salah mencuba seller yang baru, tetapi sentiasa berhati-hati
  3. Jika anda rasa tidak berbaloi membeli emas secara ansuran, pastikan anda membeli kereta secara cash dahulu, kerana value kereta confirm jatuh, manakala emas sentiasa bernilai malah mungkin naik
  4. Untuk membandingkan kredit/debit card yang memberi lebih pulangan, boleh compare di Ringgitplus, iMoney ataupun di BolehCompare
  5. Share post ini jika anda ingin memberi senyuman berkilat-kilat seperti emas pada mereka yang duit dah tinggal nipis nak balik raya

akhir kata “Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin dari kami di Hargaemas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>