10 Barang Kemas Dituntut Dari Rosmah Mansor

Seperti yang heboh di media sosial, Pemilik Barang Kemas Lubnan, Global Royalty Jewelry, menuntut dipulangkan 44 jenis barang kemas yang dikatakan dibawa masuk ke Malaysia tetapi belum dipulangkan bernilai hampir RM60 Juta Ringgit.

Batu Permata Dan Hari Raya

Sempena Hari raya dah dekat, mungkin ramai yang tercari-cari design barang kemas untuk digayakan hari raya nanti, kami di Hargaemas ingin tunjukkan contoh barang kemas diamond asli yang pernah menarik minat isteri bekas Perdana Menteri, Bosskuuuu.. Datin Seri Rosmah Mansor.

Bagaimana menentukan Carat batu permata?

Sebelum itu pembaca kena fahamkan apa itu carat. Carat adalah cara untuk mengira saiz Diamond, (karat untuk emas dan Carat untuk diamond adalah berbeza sama sekali)

Contoh perbezaan Carat untuk Diamond

saiz carat cincin permata

Gambar diatas merujuk saiz diamond 0.50 Carat sehingga 3 Carat berbanding saiz jari manusia

Nilai Pasaran Semasa Batu Permata

Pada pasaran semasa diamond bersaiz 0.5 carat bernilai hampir (RM6,000) sehinggalah 3 karat bernilai hampir RM350K. Jadi jangan terkejut dengan senarai harga diamond dibawah bersamaan berjuta-juta ringgit.

Senarai 10 Contoh Batu Permata yang dituntut

  1. Fancy Diamond Necklace bertatah Diamonds bersaiz 106.22 Carat 75pcs diamond dan 26.14 Carats Earing  20pcs Diamond bernilai hampir RM2.5 Juta
rantai leher emas diamond permata kuning
Contoh rantai leher emas bertatah 100 carat diamonds (Jacob n Co)

 

2. Fancy Necklace dan pendant bertahtah 223.79 carats 61 diamond dan Emerald bernilai hampir RM2.6 Juta

rantai leher permata diamond emerald
Contoh rantai leher bertatah diamond dan emerald (Graff)

 

Infotainment: hanya ada 54 biji diamond bersaiz 200 Carats keatas yang pernah ditemui didunia.

contoh permata 100 karat
Contoh saiz 100 carat diamond berbanding saiz tangan manusia.

 

3. Diamond Pear Earing 36.93 Carats 6 Diamonds bernilai hampir RM2 juta

pear cut diamond earrings
Contoh subang emas diamond pear cut earrings (Jahan)

 

4. Diamonds Emerald Rings bertahtah 42.95 Carats 5 Diamonds 21gram 18K White Gold bernilai hampir RM2.3 juta

emerald ring bulgari
Contoh cincin emas emerald bertatah diamond (Bulgari)

 

5. Diamond pearshape earrings 52.03 Carats 4 Diamond 20gram 18K White Gold bernilai hampir RM2.3 Juta ringgit

 

pear shape earrings
Contoh pearshape 50 Carats 4 diamonds earring by ( Chaumet )

 

6. Fancy Necklace 164.23 Carats 65 diamond dan Earrings 52.48 Carat 24 Diamond bernilai  hampir  RM2.8  juta.

pear shape earrings
Contoh 100+ Carat Rantai Leher Diamond dan 30+ carat diamond earrings by ( Avakian )

 

7. Diamond Oval Bracelet 65.69 Carat 26 Diamond bernilai hampir RM1.8 Juta

bracelet diamond talisman
Contoh Bracelet bertahtah berlian oval cut by ( Talisman )

 

8. Diamond Cushion Ring 16.50 carat bernilai hampir RM3.9 juta

Contoh cushion cut 20 carat diamond ring by ( Cartier )

 

9. Diamond Heart Shape Necklace 62.50 Carat 43 Diamonds bernilai hampir RM1.34 juta

Contoh rantai leher diamond 100 carat by ( Jahan )

 

10. Diamond fancy Neck Tiara 138 Carats 208 Diamond Radiant bernilai hampir RM2.41 juta

Contoh Tiara dipakai pelakon Nur Kasih 🙂 ..Sapa la yang masih beli tiara tahun 2000 ni? baik beli Duck Scarf Swaroriski, tutup aurat dan yang penting berlian palsu…xkena curi

rantai leher ansuran emas promosi emas raya

Beli Emas Secara Ansuran di Online : Promosi Raya

Beberapa hari lagi, Hari Raya Aidilfitri bakal tiba. Baju raya dah beli, biskut raya dah beli, duit mak ayah dah bagi, cash yang ada cukup-cukup nak tukar duit raya je nak bagi ke anak-anak sedara menakan nanti.

Apa lagi yang belum lengkap hari raya?

Rasa macam sesuatu tak cukup je, yeee, tak indahlah beraya jika tak berkelip-kelip hiasan emas baru kat tangan, mana nak cekau duit beribu-ribu nak beli barang kemas baru. Takkan la pakai tudung Duck Swaroriski bertatah berlian palsu, nak pakai pun emas palsu. Too obvious sangat palsunyaa…tuan-tuan…

Beli emas Ansuran Hari Raya Secara Online

Jangan risau, setiap masalah ada penyelesaiannya, di Shopee, ada menjual emas tulen secara ansuran, ye tuan-tuan, ini emas 916 tulen dan boleh dibayar secara ansuran, langkahnya mudah sahaja

hari raya emas shopee

search menggunakan keyword “emas 916” ke, 22k 916 ke, anda akan boleh melihat item-item barang kemas seperti ini.

kedai emas murah promosi emas

Jika pada paparan item itu mempunyai button “Ansuran” bermaksud item itu boleh dibeli secara ansuran, menarik bukan? Jadi dengan modal tak sampai ribu riban, kita boleh membeli barang kemas mudah untuk dipakai waktu raya nanti, besar ke kecil ke takpe, janji berkilat sedondon dengan tudung Duck Scarf swaroski bertatah zirconia palsu tu..

Berapa Interest Beli Ansuran, Rugi ke?

Apa yang best lagi berkenaan ansuran ini, interest adalah 0% untuk tempoh 6 bulan (6x bayar) atau 12 bulan (12 kali bayar) bergantung kepada pakej yang ditawarkan. Visit Shopee sekarang

emas raya ansuran murah kedai emas promosi

Cara Kira Bayaran Emas Secara Ansuran

Contohnya barang kemas diatas bernilai RM520, pakej 6 bulan bernilai cuma RM86.67 sahaja. Maksudnya sama sahaja anda bayar RM520 sekarang ataupun bayar dengan 6 bulan pun, nilai sama cuma RM520 sahaja.

Membeli Emas Sambil Beraya Sakan Tanpa Rugi

Okay atau tidak tips beli emas secara ansuran ni? biar beli emas jangan beli Huawei P30 ( ops…iphoneX ), kalau di kedai emas biasanya jika beli secara ansuran harga memang cekik darah, interest kadang-kadang mengalahkan Rothschilds kayanya…tetapi di Shopee, nilai tetap sama “0” interest tuan-tuan. Visit sekarang

Top 5 Tips Membeli Emas Ansuran
  1. Untuk melihat item yang boleh dibayar secara ansuran, gunakan pc/desktop atau layari web shopee menggunakan desktop mode (kami cuba menggunakan apps ataupun mobile view) button ansuran tidak kelihatan
  2. Beli di Mall yang terpilih atau seller yang mempunyai rating yang baik, tidak salah mencuba seller yang baru, tetapi sentiasa berhati-hati
  3. Jika anda rasa tidak berbaloi membeli emas secara ansuran, pastikan anda membeli kereta secara cash dahulu, kerana value kereta confirm jatuh, manakala emas sentiasa bernilai malah mungkin naik
  4. Untuk membandingkan kredit/debit card yang memberi lebih pulangan, boleh compare di Ringgitplus, iMoney ataupun di BolehCompare
  5. Share post ini jika anda ingin memberi senyuman berkilat-kilat seperti emas pada mereka yang duit dah tinggal nipis nak balik raya

akhir kata “Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin dari kami di Hargaemas

Top 10 Kedai Emas di BaganAjamB’worth Pg

Top 10 servis kedai emas BaganAjamB’worth Pg

  1. Membeli emas terpakai rosak putus di BaganAjamB’worth Pg
  2. Membeli surat pajak gadai dan ar rahnu BaganAjamB’worth Pg
  3. Menjual emas bajet murah lelong online link
  4. Membaiki dan buat tempahan barang kemas di BaganAjamB’worth Pg link
  5. Menjual dan membeli emas bar, jongkong dan dinar.
  6. Tukang emas nama, kerawang, batu, suasa, cincin lelaki.
  7. Membekal barang kemas untuk industri. link
  8. Kursus online belajar niaga emas. link
  9. Ebook asas perniagaan emas 101. link
  10. Perkhidmatan runner emas sekitar BaganAjamB’worth Pg link

Cara Jual emas di kedai emas BaganAjamB’worth Pg

  • Hubungi kedai emas BaganAjamB’worth Pg di wasap atau call +60122864232 (Sharul)
  • Nyatakan hajat dan kenalkan diri lebih afdhal
  • Jumpa dan kami uji ketulenan emas
  • Resit dibuka dan bayaran dibuat tunai/instant transfer
  • Akad

Klik untuk jual emas lama rosak patah


kedai emas BaganAjamB'worth Pg, jual beli emas harga emas pajak gadai

Jual surat pajak Kedai pajak gadai BaganAjamB’worth Pg / Ar Rahnu BaganAjamB’worth Pg

  • Hubungi kedai emas BaganAjamB’worth Pg di wasap atau call +60122864232 (Sharul)
  • Nyatakan hajat dan kenalkan diri lebih afdhal
  • Snap gambar surat dan hantar melalui wasap
  • Kami hantar quotation harga untuk belian
  • Jumpa di kedai pajak, kami tebus keluar barang
  • Ketulenan emas diuji dan baki bayaran dibuat
  • Akad

Klik untuk jual surat kedai pajak / ar rahnu


kedai emas murah BaganAjamB'worth Pg lelong bajet dropship harga emas

Koleksi barang kemas Kedai Emas BaganAjamB’worth Pg

  • Hubungi kedai emas BaganAjamB’worth Pg di wasap atau call +60122864232 (Sharul)
  • Nyatakan hajat dan kenalkan diri lebih afdhal
  • Nyatakan bajet dan jenis item dicari jika ada
  • Kami hantar gambar koleksi terkini di web
  • Hantar tempahan atau COD berdekatan
  • Bayaran secara tunai ataupun bank transfer
  • Akad

Klik untuk tempah barang kemas bajet

“SERVIS & PERKHIDMATAN RAKAN NIAGA HRGMS BERADA HAMPIR DI SELURUH MALAYSIA, HUBUNGI +60122864232 (Sharul)”

Top 10 Kedai Emas di Subang Angsana

Top 10 servis kedai emas Subang Angsana

  1. Membeli emas terpakai rosak putus di Subang Angsana
  2. Membeli surat pajak gadai dan ar rahnu Subang Angsana
  3. Menjual emas bajet murah lelong online link
  4. Membaiki dan buat tempahan barang kemas di Subang Angsana link
  5. Menjual dan membeli emas bar, jongkong dan dinar.
  6. Tukang emas nama, kerawang, batu, suasa, cincin lelaki.
  7. Membekal barang kemas untuk industri. link
  8. Kursus online belajar niaga emas. link
  9. Ebook asas perniagaan emas 101. link
  10. Perkhidmatan runner emas sekitar Subang Angsana link

Cara Jual emas di kedai emas Subang Angsana

  • Hubungi kedai emas Subang Angsana di wasap atau call +60122864232 (Sharul)
  • Nyatakan hajat dan kenalkan diri lebih afdhal
  • Jumpa dan kami uji ketulenan emas
  • Resit dibuka dan bayaran dibuat tunai/instant transfer
  • Akad

Klik untuk jual emas lama rosak patah


kedai emas Subang Angsana, jual beli emas harga emas pajak gadai

Jual surat pajak Kedai pajak gadai Subang Angsana / Ar Rahnu Subang Angsana

  • Hubungi kedai emas Subang Angsana di wasap atau call +60122864232 (Sharul)
  • Nyatakan hajat dan kenalkan diri lebih afdhal
  • Snap gambar surat dan hantar melalui wasap
  • Kami hantar quotation harga untuk belian
  • Jumpa di kedai pajak, kami tebus keluar barang
  • Ketulenan emas diuji dan baki bayaran dibuat
  • Akad

Klik untuk jual surat kedai pajak / ar rahnu


kedai emas murah Subang Angsana lelong bajet dropship harga emas

Koleksi barang kemas Kedai Emas Subang Angsana

  • Hubungi kedai emas Subang Angsana di wasap atau call +60122864232 (Sharul)
  • Nyatakan hajat dan kenalkan diri lebih afdhal
  • Nyatakan bajet dan jenis item dicari jika ada
  • Kami hantar gambar koleksi terkini di web
  • Hantar tempahan atau COD berdekatan
  • Bayaran secara tunai ataupun bank transfer
  • Akad

Klik untuk tempah barang kemas bajet

“SERVIS & PERKHIDMATAN RAKAN NIAGA HRGMS BERADA HAMPIR DI SELURUH MALAYSIA, HUBUNGI +60122864232 (Sharul)”

Top 10 Kedai Emas di D’sara Perdana Sel

Top 10 servis kedai emas D’sara Perdana Sel

  1. Membeli emas terpakai rosak putus di D’sara Perdana Sel
  2. Membeli surat pajak gadai dan ar rahnu D’sara Perdana Sel
  3. Menjual emas bajet murah lelong online link
  4. Membaiki dan buat tempahan barang kemas di D’sara Perdana Sel link
  5. Menjual dan membeli emas bar, jongkong dan dinar.
  6. Tukang emas nama, kerawang, batu, suasa, cincin lelaki.
  7. Membekal barang kemas untuk industri. link
  8. Kursus online belajar niaga emas. link
  9. Ebook asas perniagaan emas 101. link
  10. Perkhidmatan runner emas sekitar D’sara Perdana Sel link

Cara Jual emas di kedai emas D’sara Perdana Sel

  • Hubungi kedai emas D’sara Perdana Sel di wasap atau call +60122864232 (Sharul)
  • Nyatakan hajat dan kenalkan diri lebih afdhal
  • Jumpa dan kami uji ketulenan emas
  • Resit dibuka dan bayaran dibuat tunai/instant transfer
  • Akad

Klik untuk jual emas lama rosak patah


kedai emas D'sara Perdana Sel, jual beli emas harga emas pajak gadai

Jual surat pajak Kedai pajak gadai D’sara Perdana Sel / Ar Rahnu D’sara Perdana Sel

  • Hubungi kedai emas D’sara Perdana Sel di wasap atau call +60122864232 (Sharul)
  • Nyatakan hajat dan kenalkan diri lebih afdhal
  • Snap gambar surat dan hantar melalui wasap
  • Kami hantar quotation harga untuk belian
  • Jumpa di kedai pajak, kami tebus keluar barang
  • Ketulenan emas diuji dan baki bayaran dibuat
  • Akad

Klik untuk jual surat kedai pajak / ar rahnu


kedai emas murah D'sara Perdana Sel lelong bajet dropship harga emas

Koleksi barang kemas Kedai Emas D’sara Perdana Sel

  • Hubungi kedai emas D’sara Perdana Sel di wasap atau call +60122864232 (Sharul)
  • Nyatakan hajat dan kenalkan diri lebih afdhal
  • Nyatakan bajet dan jenis item dicari jika ada
  • Kami hantar gambar koleksi terkini di web
  • Hantar tempahan atau COD berdekatan
  • Bayaran secara tunai ataupun bank transfer
  • Akad

Klik untuk tempah barang kemas bajet

“SERVIS & PERKHIDMATAN RAKAN NIAGA HRGMS BERADA HAMPIR DI SELURUH MALAYSIA, HUBUNGI +60122864232 (Sharul)”

Top 10 Kedai Emas di Sec 4,Sg Besi Indah

Top 10 servis kedai emas Sec 4,Sg Besi Indah

  1. Membeli emas terpakai rosak putus di Sec 4,Sg Besi Indah
  2. Membeli surat pajak gadai dan ar rahnu Sec 4,Sg Besi Indah
  3. Menjual emas bajet murah lelong online link
  4. Membaiki dan buat tempahan barang kemas di Sec 4,Sg Besi Indah link
  5. Menjual dan membeli emas bar, jongkong dan dinar.
  6. Tukang emas nama, kerawang, batu, suasa, cincin lelaki.
  7. Membekal barang kemas untuk industri. link
  8. Kursus online belajar niaga emas. link
  9. Ebook asas perniagaan emas 101. link
  10. Perkhidmatan runner emas sekitar Sec 4,Sg Besi Indah link

Cara Jual emas di kedai emas Sec 4,Sg Besi Indah

  • Hubungi kedai emas Sec 4,Sg Besi Indah di wasap atau call +60122864232 (Sharul)
  • Nyatakan hajat dan kenalkan diri lebih afdhal
  • Jumpa dan kami uji ketulenan emas
  • Resit dibuka dan bayaran dibuat tunai/instant transfer
  • Akad

Klik untuk jual emas lama rosak patah


kedai emas Sec 4,Sg Besi Indah, jual beli emas harga emas pajak gadai

Jual surat pajak Kedai pajak gadai Sec 4,Sg Besi Indah / Ar Rahnu Sec 4,Sg Besi Indah

  • Hubungi kedai emas Sec 4,Sg Besi Indah di wasap atau call +60122864232 (Sharul)
  • Nyatakan hajat dan kenalkan diri lebih afdhal
  • Snap gambar surat dan hantar melalui wasap
  • Kami hantar quotation harga untuk belian
  • Jumpa di kedai pajak, kami tebus keluar barang
  • Ketulenan emas diuji dan baki bayaran dibuat
  • Akad

Klik untuk jual surat kedai pajak / ar rahnu


kedai emas murah Sec 4,Sg Besi Indah lelong bajet dropship harga emas

Koleksi barang kemas Kedai Emas Sec 4,Sg Besi Indah

  • Hubungi kedai emas Sec 4,Sg Besi Indah di wasap atau call +60122864232 (Sharul)
  • Nyatakan hajat dan kenalkan diri lebih afdhal
  • Nyatakan bajet dan jenis item dicari jika ada
  • Kami hantar gambar koleksi terkini di web
  • Hantar tempahan atau COD berdekatan
  • Bayaran secara tunai ataupun bank transfer
  • Akad

Klik untuk tempah barang kemas bajet

“SERVIS & PERKHIDMATAN RAKAN NIAGA HRGMS BERADA HAMPIR DI SELURUH MALAYSIA, HUBUNGI +60122864232 (Sharul)”

Top 10 Kedai Emas di Thambi Dollah KL

Top 10 servis kedai emas Thambi Dollah KL

  1. Membeli emas terpakai rosak putus di Thambi Dollah KL
  2. Membeli surat pajak gadai dan ar rahnu Thambi Dollah KL
  3. Menjual emas bajet murah lelong online link
  4. Membaiki dan buat tempahan barang kemas di Thambi Dollah KL link
  5. Menjual dan membeli emas bar, jongkong dan dinar.
  6. Tukang emas nama, kerawang, batu, suasa, cincin lelaki.
  7. Membekal barang kemas untuk industri. link
  8. Kursus online belajar niaga emas. link
  9. Ebook asas perniagaan emas 101. link
  10. Perkhidmatan runner emas sekitar Thambi Dollah KL link

Cara Jual emas di kedai emas Thambi Dollah KL

  • Hubungi kedai emas Thambi Dollah KL di wasap atau call +60122864232 (Sharul)
  • Nyatakan hajat dan kenalkan diri lebih afdhal
  • Jumpa dan kami uji ketulenan emas
  • Resit dibuka dan bayaran dibuat tunai/instant transfer
  • Akad

Klik untuk jual emas lama rosak patah


kedai emas Thambi Dollah KL, jual beli emas harga emas pajak gadai

Jual surat pajak Kedai pajak gadai Thambi Dollah KL / Ar Rahnu Thambi Dollah KL

  • Hubungi kedai emas Thambi Dollah KL di wasap atau call +60122864232 (Sharul)
  • Nyatakan hajat dan kenalkan diri lebih afdhal
  • Snap gambar surat dan hantar melalui wasap
  • Kami hantar quotation harga untuk belian
  • Jumpa di kedai pajak, kami tebus keluar barang
  • Ketulenan emas diuji dan baki bayaran dibuat
  • Akad

Klik untuk jual surat kedai pajak / ar rahnu


kedai emas murah Thambi Dollah KL lelong bajet dropship harga emas

Koleksi barang kemas Kedai Emas Thambi Dollah KL

  • Hubungi kedai emas Thambi Dollah KL di wasap atau call +60122864232 (Sharul)
  • Nyatakan hajat dan kenalkan diri lebih afdhal
  • Nyatakan bajet dan jenis item dicari jika ada
  • Kami hantar gambar koleksi terkini di web
  • Hantar tempahan atau COD berdekatan
  • Bayaran secara tunai ataupun bank transfer
  • Akad

Klik untuk tempah barang kemas bajet

“SERVIS & PERKHIDMATAN RAKAN NIAGA HRGMS BERADA HAMPIR DI SELURUH MALAYSIA, HUBUNGI +60122864232 (Sharul)”

Top 10 Kedai Emas di Matahari Height N9

Top 10 servis kedai emas Matahari Height N9

  1. Membeli emas terpakai rosak putus di Matahari Height N9
  2. Membeli surat pajak gadai dan ar rahnu Matahari Height N9
  3. Menjual emas bajet murah lelong online link
  4. Membaiki dan buat tempahan barang kemas di Matahari Height N9 link
  5. Menjual dan membeli emas bar, jongkong dan dinar.
  6. Tukang emas nama, kerawang, batu, suasa, cincin lelaki.
  7. Membekal barang kemas untuk industri. link
  8. Kursus online belajar niaga emas. link
  9. Ebook asas perniagaan emas 101. link
  10. Perkhidmatan runner emas sekitar Matahari Height N9 link

Cara Jual emas di kedai emas Matahari Height N9

  • Hubungi kedai emas Matahari Height N9 di wasap atau call +60122864232 (Sharul)
  • Nyatakan hajat dan kenalkan diri lebih afdhal
  • Jumpa dan kami uji ketulenan emas
  • Resit dibuka dan bayaran dibuat tunai/instant transfer
  • Akad

Klik untuk jual emas lama rosak patah


kedai emas Matahari Height N9, jual beli emas harga emas pajak gadai

Jual surat pajak Kedai pajak gadai Matahari Height N9 / Ar Rahnu Matahari Height N9

  • Hubungi kedai emas Matahari Height N9 di wasap atau call +60122864232 (Sharul)
  • Nyatakan hajat dan kenalkan diri lebih afdhal
  • Snap gambar surat dan hantar melalui wasap
  • Kami hantar quotation harga untuk belian
  • Jumpa di kedai pajak, kami tebus keluar barang
  • Ketulenan emas diuji dan baki bayaran dibuat
  • Akad

Klik untuk jual surat kedai pajak / ar rahnu


kedai emas murah Matahari Height N9 lelong bajet dropship harga emas

Koleksi barang kemas Kedai Emas Matahari Height N9

  • Hubungi kedai emas Matahari Height N9 di wasap atau call +60122864232 (Sharul)
  • Nyatakan hajat dan kenalkan diri lebih afdhal
  • Nyatakan bajet dan jenis item dicari jika ada
  • Kami hantar gambar koleksi terkini di web
  • Hantar tempahan atau COD berdekatan
  • Bayaran secara tunai ataupun bank transfer
  • Akad

Klik untuk tempah barang kemas bajet

“SERVIS & PERKHIDMATAN RAKAN NIAGA HRGMS BERADA HAMPIR DI SELURUH MALAYSIA, HUBUNGI +60122864232 (Sharul)”

Top 10 Kedai Emas di Tmn Sri Pulai Sbn N9

Top 10 servis kedai emas Tmn Sri Pulai Sbn N9

  1. Membeli emas terpakai rosak putus di Tmn Sri Pulai Sbn N9
  2. Membeli surat pajak gadai dan ar rahnu Tmn Sri Pulai Sbn N9
  3. Menjual emas bajet murah lelong online link
  4. Membaiki dan buat tempahan barang kemas di Tmn Sri Pulai Sbn N9 link
  5. Menjual dan membeli emas bar, jongkong dan dinar.
  6. Tukang emas nama, kerawang, batu, suasa, cincin lelaki.
  7. Membekal barang kemas untuk industri. link
  8. Kursus online belajar niaga emas. link
  9. Ebook asas perniagaan emas 101. link
  10. Perkhidmatan runner emas sekitar Tmn Sri Pulai Sbn N9 link

Cara Jual emas di kedai emas Tmn Sri Pulai Sbn N9

  • Hubungi kedai emas Tmn Sri Pulai Sbn N9 di wasap atau call +60122864232 (Sharul)
  • Nyatakan hajat dan kenalkan diri lebih afdhal
  • Jumpa dan kami uji ketulenan emas
  • Resit dibuka dan bayaran dibuat tunai/instant transfer
  • Akad

Klik untuk jual emas lama rosak patah


kedai emas Tmn Sri Pulai Sbn N9, jual beli emas harga emas pajak gadai

Jual surat pajak Kedai pajak gadai Tmn Sri Pulai Sbn N9 / Ar Rahnu Tmn Sri Pulai Sbn N9

  • Hubungi kedai emas Tmn Sri Pulai Sbn N9 di wasap atau call +60122864232 (Sharul)
  • Nyatakan hajat dan kenalkan diri lebih afdhal
  • Snap gambar surat dan hantar melalui wasap
  • Kami hantar quotation harga untuk belian
  • Jumpa di kedai pajak, kami tebus keluar barang
  • Ketulenan emas diuji dan baki bayaran dibuat
  • Akad

Klik untuk jual surat kedai pajak / ar rahnu


kedai emas murah Tmn Sri Pulai Sbn N9 lelong bajet dropship harga emas

Koleksi barang kemas Kedai Emas Tmn Sri Pulai Sbn N9

  • Hubungi kedai emas Tmn Sri Pulai Sbn N9 di wasap atau call +60122864232 (Sharul)
  • Nyatakan hajat dan kenalkan diri lebih afdhal
  • Nyatakan bajet dan jenis item dicari jika ada
  • Kami hantar gambar koleksi terkini di web
  • Hantar tempahan atau COD berdekatan
  • Bayaran secara tunai ataupun bank transfer
  • Akad

Klik untuk tempah barang kemas bajet

“SERVIS & PERKHIDMATAN RAKAN NIAGA HRGMS BERADA HAMPIR DI SELURUH MALAYSIA, HUBUNGI +60122864232 (Sharul)”

Top 10 Kedai Emas di Tun Aminah, JB

Top 10 servis kedai emas Tun Aminah, JB

  1. Membeli emas terpakai rosak putus di Tun Aminah, JB
  2. Membeli surat pajak gadai dan ar rahnu Tun Aminah, JB
  3. Menjual emas bajet murah lelong online link
  4. Membaiki dan buat tempahan barang kemas di Tun Aminah, JB link
  5. Menjual dan membeli emas bar, jongkong dan dinar.
  6. Tukang emas nama, kerawang, batu, suasa, cincin lelaki.
  7. Membekal barang kemas untuk industri. link
  8. Kursus online belajar niaga emas. link
  9. Ebook asas perniagaan emas 101. link
  10. Perkhidmatan runner emas sekitar Tun Aminah, JB link

Cara Jual emas di kedai emas Tun Aminah, JB

  • Hubungi kedai emas Tun Aminah, JB di wasap atau call +60122864232 (Sharul)
  • Nyatakan hajat dan kenalkan diri lebih afdhal
  • Jumpa dan kami uji ketulenan emas
  • Resit dibuka dan bayaran dibuat tunai/instant transfer
  • Akad

Klik untuk jual emas lama rosak patah


kedai emas Tun Aminah, JB, jual beli emas harga emas pajak gadai

Jual surat pajak Kedai pajak gadai Tun Aminah, JB / Ar Rahnu Tun Aminah, JB

  • Hubungi kedai emas Tun Aminah, JB di wasap atau call +60122864232 (Sharul)
  • Nyatakan hajat dan kenalkan diri lebih afdhal
  • Snap gambar surat dan hantar melalui wasap
  • Kami hantar quotation harga untuk belian
  • Jumpa di kedai pajak, kami tebus keluar barang
  • Ketulenan emas diuji dan baki bayaran dibuat
  • Akad

Klik untuk jual surat kedai pajak / ar rahnu


kedai emas murah Tun Aminah, JB lelong bajet dropship harga emas

Koleksi barang kemas Kedai Emas Tun Aminah, JB

  • Hubungi kedai emas Tun Aminah, JB di wasap atau call +60122864232 (Sharul)
  • Nyatakan hajat dan kenalkan diri lebih afdhal
  • Nyatakan bajet dan jenis item dicari jika ada
  • Kami hantar gambar koleksi terkini di web
  • Hantar tempahan atau COD berdekatan
  • Bayaran secara tunai ataupun bank transfer
  • Akad

Klik untuk tempah barang kemas bajet

“SERVIS & PERKHIDMATAN RAKAN NIAGA HRGMS BERADA HAMPIR DI SELURUH MALAYSIA, HUBUNGI +60122864232 (Sharul)”