Arahan untuk keluarkan jongkong emas lebih 11 bulan

Dari maklumat yang kami terima, agrobank akan mengeluarkan arahan untuk mengeluarkan jongkong emas yang melebihi tempoh 11 bulan di Ar-Rahnu tidak berapa lama lagi, berkemungkinan pihak agrobank tidak akan membenarkan penyambungan semula surat pajak ar-rahnu. bagi pelabur yang telah menyimpan jongkong emas melebihi 11 bulan anda boleh menghubungi kami di talian 012-2864232 atau pejabat 03-92264232 samada untuk trade in dengan barang kemas atau menjual jongkong emas tersebut, harga pajakan semasa jongkong emas ketika dibekukan sekitar RM157/gram awal tahun lalu. Pihak harga emas membenarkan anda  menukar jongkong emas dengan emas 999 atau emas 916, atau boleh juga membuat tempahan untuk produk barang kemas padu yang lain. Produk terbaru kami adalah emas pintal 999 dan 916 selain gajah, rotan, pasir, roda dan melur. Jika ingin trade dengan design-design lain pun boleh , tetapi harga dan upah bergantung kepada design yang anda order.

KIRA VALUE EMAS KALKULATOR EMAS, AR-RAHNU, PAJAK GADAI
Calculate

Jongkong emas yang biasa menjadi pilihan pelabur seperti Pamp Suisse, Lady Fortuna, Public Gold, Bunga Raya, One World, Emas kijang, dinar kelantan diterima, produk yang tidak mempunyai cop assayor seperti GCP tidak dibeli dengan harga yang tinggi. Pastikan anda membeli jongkong emas yang diiktiraf sahaja.

BELAJAR CARA KIRA HARGA EMAS DAN ASAS NIAGA EMAS DARI KILANG
View Intro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>