WEIGHT-OF-GOLD-copy

1. Kedudukan emas sangat tinggi nilainya dan merupakan komoditi yang terpenting masyarakat dunia – Pengeluaran emas dari perut bumi adalah sedikit dan tidak dapat memenuhi permintaan masyarakat dunia.

Promosi terbaru barang kemas di pasaran dapatkan disini
View Promosi

2. Jumlah emas di atas muka bumi tidak banyak tetapi beredar di dalam masyarakat ketika ini dan pemilikan emas sentiasa bertukar tangan – Kebanyakan orang yang mampu sahaja memiliki dan menyimpan emas.

3. Emas adalah wang – Emas memberi banyak kelebihan kepada pemiliknya berbanding simpanan wang kertas yang susut nilainya dan tidak disandarkan kepada sesuatu yang bernilai seperti emas, sebaliknya digunakan kerana arahan pemerintah.

4. Emas adalah alternatif kepada wang kertas dunia – Wang kertas sentiasa bermasalah kerana dikawal oleh kerajaan dan nilainya boleh turun menjunam apabila berlakunya defisit negara.

Pelaburan Emas Paling Murah, Cuma RM1.00 Untuk Bermula
Buy At Hellogold

5. Nilai jualan emas tetap kekal dan tidak seperti wang – Nilai wang kertas sepuluh tahun yang lalu tidak akan sama nilainya pada hari ini.

6. Jikalau emas dipasarkan dipasaran saham, keadaannya sentiasa ‘BULLISH’ kerana nilai harga yang sentiasa naik.

7. Nilai emas ditentukan oleh pasaran dan tidak dikawal oleh bank pusat (Central Bank); dan

8. Nilai emas adalah stabil dan tidak dipengaruhi oleh inflasi (zero inflation effect) – Satu fungsi utama wang yang gagal dimainkan oleh wang kertas adalah sebagai penyimpan nilai yang baik. Nilai wang kertas akan menyusut dalam jangka masa yang panjang. Inflasi akan memakan nilai wang anda, menyebabkan nilai wang kertas yang berada ditangan anda sekarang tidak akan sama dengan nilainya pada masa hadapan.

artikel dari www.mas2u.com

_________________________________________________________________________________________

“Rahsia Kejayaan Emas Sebenar”

“Rahsia Kejayaan Emas Sebenar”

_________________________________________________________________________________________
perlukan TUNAI dengan segera . tukarkan EMAS anda kepada TUNAI 
sedia membeli emas terpakai dengan harga yang tinggi. sedia membeli segala jenis emas 999.9, 999, 916, 875, 835, paun, 750, pandora 916, emas lama, emas patah, bengkok, surat pajak dan lain-lain lagi. asalkan emas tulen.
COD cheras / ke tempat anda.

whatsapp/sms/call 013-9720910 @ 017-8855788 Acikx Hargaemas + facebook 
_________________________________________________________________________________________